Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Πού πηγαίνετε κάθε μέρα καταγράφει το Ιστορικό Τοποθεσίας της Google


Το ιστορικό των διαδρομών που διανύουν οι χρήστες των υπηρεσιών της Google, τις τοποθεσίες που επισκέπτονται αλλά και τις φωτογραφίες που έχουν τραβήξει στην πορεία του χρόνου εμφανίζεται στο νεότευκτο Timeline των Google Maps, ή αλλιώς, Ιστορικό Τοποθεσίας.

Εσείς, και όποιος έχει πρόσβαση στον Λογαριασμό Google που διατηρείτε, μπορείτε να δείτε σε ποιες τοποθεσίες έχετε πάει τις περισσότερες φορές και για πόσο. Εμφανίζονται μάλιστα και οι διαδρομές και η υπηρεσία Google Now μπορεί να σας στείλει σχετικές ειδοποιήσεις -όπως αυτές που αφορούν στην κίνηση στους δρόμους που διανύετε συχνά ή, για να σας υπενθυμίσει που είχατε παρκάρει την τελευταία φορά που βρεθήκατε στο ίδιο μέρος.

Το Ιστορικό Τοποθεσίας είναι προσβάσιμο είτε από τον υπολογιστή desktop είτε από tablet και smartphone με Android.
  • Μπείτε στον λογαριασμό σας για να δείτε τι υπάρχει εκεί για το που πηγαίνατε κάθε μέρα: https://www.google.com/maps/timeline

  • Για τις ρυθμίσεις του Ιστορικού σας, μεταβείτε στον Λογαριασμό σας  και εισάγετε τα στοιχεία εισόδου στην διεύθυνση https://myaccount.google.com/, επιλέξτε Personal Info & Privacy και μεταβείτε στην ενότητα Places you go για να δείτε εάν είναι ενεργοποιημένη η τήρηση ιστορικού θέσης ή επιλέξτε την σχετική επεξεργασία (Manage Activity).
Διαβάστε περισσότερα στο in.gr